Повербанк на 50000

У сучасному світі повербанки – це необхідність. Коли мобільні телефони та інші поширені електронні пристрої потребують швидкої підзарядки в надзвичайній ситуації, портативні аксесуари виявляються вельми корисними. З огляду на це, якщо ви носите з собою багато пристроїв, що працюють від акумуляторів, новий потужний повербанк великої ємності стане гідним вибором.

Потужний повербанк на 50000 являє собою жахливий пристрій із масивним акумулятором ємністю 50 000 мАг. Велика батарея забезпечує в 2,5 раза більше енергії, ніж звичайний банк живлення ємністю 20 000 мАг. Повербанк на 50000 призначений для туристів і мандрівників і може заряджати більшу електроніку – виступати як повербанк для ноутбука і цифрової камери. На одній повній зарядці банк живлення здатний зарядити акумулятор ємністю 4500 мАг до восьми разів.

Powerbamk на 50000 дає змогу одночасно заряджати три електричні пристрої завдяки двом роз'ємам USB і одному роз'єму Type-C. Усередині powerbank знаходиться масивний 50-кіловатний літій-полімерний акумуляторний елемент і 20 Вт потужності. Він дає змогу здійснювати двоспрямовану зарядку та забезпечує швидку зарядку Quick charge 3.0. Великий powerbank оснащений світлодіодним індикатором, який відображає запас батареї і стан зарядки.

Для power bank потрібна добре продумана система захисту від перегріву із запасом енергії 50 000 мАг. Гаджет захищений від перегріву і короткого замикання дев'ятьма рівнями захисту чипсета і має міцний зовнішній корпус. Міцний, невеликий і покритий матовим металом із високим нахилом, що дає змогу легко носити його із собою, куди б ви не вирушили.

Для повного заряджання powerbank за допомогою роз'єму для заряджання потужністю 18 Вт знадобиться щонайменше 4-5 годин. Максимальний вихідний струм становить 5 В/2,4 А. Моделі пропонуються в синьому і чорному колірних варіантах з гарантією.

Якщо батарея ємністю 50 000 мАг здається вам занадто потужною для вашого випадку використання, зверніть увагу на нашу добірку павербанків з батареями ємністю 20 000 мАг. Потенційно хорошим вибором також може стати 18-ватний power bank ємністю 30 000 мАг, який Xiaomi представила минулого року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *